Laagste prijsgarantie op alle RIB boten.
   3 jaar garantie op naden en doek.
   Alle kleuren en accenten mogelijk.

Motoren

RIBBOOTWINKEL voert diverse motoren zoals Suzuki, Tohatsu en andere merken van 2,5 pk tot 150 pk. De motoren zijn te krijgen met knuppelbediening of afstandbediening in kortstaart, langstaart en extra langstaart. Grotere motoren kunnen ook voorzien zijn van power tilt & trim en/of elektrische start. Elektrische motoren worden geleverd van Minn kota Wij voorzien en/of bemiddelen ook in goede jong gebruikte motoren. Bel/mail of kom langs voor een persoonlijk advies.

 

Mail of bel voor de beste prijs i.v.m. actiemodellen!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   •   +31 (0)630355364

 

Suzuki

Suzuki

Steeds meer watersporters kiezen voor een Suzuki buitenboordmotor.Door een zeer goede reputatie op te bouwen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en optimale service door een professioneel dealernetwerk, heeft Suzuki haar marktaandeel de afgelopen jaren sterk weten te vergroten. Deze motoren worden geleverd in diverse uitvoering,kort,lang,handgas,afstandbediening,elektr.start, trim en tilt, elektrische start. Welke Suzuki u ook kiest, u kiest altijd voor het beste wat de watersport te bieden heeft!

Prijslijst
Tohatsu

Tohatsu

De Tohatsu viertakt motoren bieden kracht, die niet ten koste gaat van het brandstofverbruik, in combinatie met een uitstekende vermogen-gewichtsverhouding. Daarnaast zijn de motoren voordelig in aanschaf en onderhoud. Tohatsu geeft 5 jaar garantie op nieuwe 4-takt motoren. De zekerheid van betrouwbaarheid..

Prijslijst
Minn Kota (Elektrisch)

Minn Kota (Elektrisch)

Voor mensen die van de stilte willen genieten of enkel mogen varen in een stiltegebied. Voor elke 25 kg waterverplaatsing is minimaal 1 LBS (pond) stuwkracht nodig. Bijv. Boot weegt 300 kg : 25 = 12 LBS. Hou wel rekeing met stroming en open water.

Prijslijst

De Ribbootwinkel, 100% watersportvoordeel voor een eerlijke prijs. Watersportwinkel met eigen werkplaats, ruime keuze accessoires en vele boten op voorraad. Altijd scherp geprijsd!
Kom langs voor een persoonlijk advies.


 Power
Fun
Beautiful
Detail

Contact

Ribbootwinkel.nl
Landbouwweg 26
3899 BB Zeewolde
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 (0)630355364

Facebook Twitter Instagram youtube

Openingstijden showroom

Donderdag en zaterdag van 09.00 - 17.00 uur.
In het hoogseizoen (april-augustus) op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 09.00 - 17.00 uur.
Andere dagen of avonden op afspraak!